Spa behandlingar

Behandling //

SPABEHANDLINGAR

ANSIKTSBEHANDLING
60 minuter 795 kr
30 minuter 495 kr

Ansiktsbehandlingen rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Rengöring, peeling, frans & bryn färgning samt plockning av bryn och en avslappnande ansiktsmask. Skön massage för optimalt resultat, avkoppling och välbefinnande. Behandlingen avslutas med en lättare make up från Paulina.

AROMAINPACKNING
45 min 795 kr

En underbar kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen att bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer olja beroende på syfte t ex. stärkande utrensade, lugnande etc. Under tiden får du en ansiktskur.

 REGNDROPPGSMASSAGE
Regndroppgsmassage 695 kr

Regndroppstekniken är en balanserande, avslappnande, renande, behandlingsmetod. Regndroppstekniken blandar massage och essentiella terapeutiska oljor för att få kroppen i total balans. Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för: Immunförsvaret, Andra ryggbesvär, Att bli av med stress, Välbefinnande och avslappning.

HEALING
Healing 450 kr

Healing hjälper kroppen till självläkning. Healing är en djupgående behandling som arbetar på energiplan och löser upp blockeringar för att frigöra energier som hindrar energiflödet i kroppen och därmed öka välbefinnandet. Healing kan hjälpa för olika fysiska och psykiska problem som vid stress, oro, värk mm och går dit kroppen behöver det.

HOTSTONE MASSAGE
Hotstone massage 795 kr

Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

SPA MASSAGE
SPA Massage 30 minuter 495 kr

En avslappnande massage för hela kroppen där vi använder essentiella oljor som för dig att bli avslappnad. Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling.